SISTEME ANTIEFRACTIE

SISTEMELE ANTIEFRACTIE REZIDENTIALE sunt destinate persoanelor fizice, si pot fii instalate in resedintele acestora oferind un nivel maxim de protectie. Fiecare sistem este configurat in functie de nevoile clientului si de posibilitatile tehnice aferente. Clientii vor primi un sfat impartial asupra configuratiei care raspunde optim cererii lor.

SISTEMELE ANTIEFRACTIE COMERCIALE sunt destinate spatiilor comerciale precum: birouri, magazine, spatii de productie. Conform legii 333/2003, persoanele juridice au obligativitatea de a instala sisteme electronice de paza si protectie pentru spatiile pe care le detin si unde isi desfasoara activitatea.

Pentru orice lucrare contractata cu societatea noastra, clientii beneficiaza de garantie 1 an pentru sistemele instalate(unele componente pot avea garantie mai mare in functie de politica producatorului). In acest interval se acorda suport in utilizarea echipamentelor, service gratuit precum si inlocuirea fara cost suplimentar a echipamentelor defecte.

┬ęCopyright 2011 - SILVANIA SECURITY SYSTEM