SISTEME CCTV

Sistemele de supraveghere video sunt produse care au devenit si in Romania un mijloc eficient de protectie impotriva actelor infractionale. Aceste sisteme de televiziune cu circuit inchis sau TVCI (in limbaj international denumit CCTV) sunt dispozitive care capteaza imagini video de pe o arie de interes. Aceste imagini pot fi inregistrate pentru o vizionare ulterioara prin intermediul unui DVR (digital video recorder).

Camerele de supraveghere video, precum si DVR-urile sunt de mai multe feluri, iar societatea noastra comercializeaza si monteaza echipamente care indeplinesc standarde de calitate si fiabilitate in conformitate cu normele europene:

- camere de supraveghere video CCD color, zoom, zi/noapte;

- camere de supraveghere video de exterior (weatherproof), cu led-uri infrarosu (IR), speed-dome;

- DVR stand alone compresie H264;

- lentile varifocale cu iris manual si autoiris, lentile cu zoom motorizat;

Exista o mare varietate de camere de supraveghere cu specificatii tehnice diferite care influenteaza pretul camerei simodul in care este redata imaginea. Cea mai buna modalitate de a alege camera potrivita este de a determina mai intai care sunt cerintele pe care trecuie sa le indeplineasca; rezolutia orizontala, calitate exprimata prin numarul de linii TV (exemplu: 420, 450, 480, 540, 560, 650 TVL, etc.); gradul minim de iluminare al incintei supravegheate; conditiile de utilizare, interior sau exterior (distanta de acoperit de catre ledurile IR); suprafata obiectivului care trebuie monitorizat pentru a calcula lungimea focala a lentilei cu care trebuie sa fie echipata camera.

┬ęCopyright 2011 - SILVANIA SECURITY SYSTEM